Bedrijf beveiliging

Zodra er een incident heeft plaatsgevonden binnen een bedrijf onder tijdsdruk staat, komt het vaak voor dat er overhaast beveiligingsmaatregelen getroffen worden. Zonde, want met een gedegen risicoanalyse, uitgebreid advies en passende beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf kunnen hoge vervolgkosten en herhaling van incidenten voorkomen worden.Als organisatie heeft u te maken met beveiligingsrisico’s. Variërend van de veiligheid van uw personeel tot diefstal. Naast materiële schade van bijvoorbeeld gestolen goederen, kan er ook belangrijk bedrijfsinformatie gestolen worden. 

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw daarom uw bedrijf goed wilt beveiligen. Securon Beveiliging brengt eerst uw bedrijf, wensen en potentiële risico’s en bedreigingen in kaart. Op basis daarvan brengen wij een gedegen en onderbouwd advies uit. Hierin staan alle voorgestelde maatregelen en stappen om uw organisatie optimaal te beveiligen.

Bedrijfsbeveiliging - beveiligingssystemen | Securon Beveiliging

Camerabewaking voor uw bedrijf

Uw bedrijf voorzien van camerabewaking vergroot de veiligheid aanzienlijk. Door in en rondom uw bedrijf of winkel camerabewaking te installeren, kunt u bezoekers identificeren en eventuele indringers detecteren. De ontwikkelingen op het gebied van camerabewaking voor bedrijven gaan razendsnel. Zo kunt u op afstand alarmmeldingen verifiëren en nog veel meer. Maar welk type camerabewaking is geschikt voor uw bedrijf? En waar moet u allemaal rekening mee houden? Securon Beveiliging denkt graag met u mee en gaat met u op zoek naar de best passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf.

Van beveiligingsplan tot installatie

Tevens kunnen wij u van A tot Z begeleiden in het uitwerken van een compleet op maat gemaakt beveiligingsplan. Door ons uitgebreide assortiment aan hoge kwaliteit beveiligingssystemen en grote netwerk van erkende installateurs, kunnen wij u in het gehele proces van dienst zijn.