Over Securon Beveiliging

Na jarenlang ervaring in de beveiligingsbranche en veel succesvolle beveiligingsprojecten verder hebben wij in 2013 besloten om een eigen onderneming op te starten onder de naam Securon Distributie. Onder deze handelsnaam zijn wij uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van beveiligingssystemen en hebben wij een landelijk netwerk aan deskundige installateurs opgebouwd.

Gezien de stijging in het aantal aanvragen voor advies op het gebied van zowel elektronische beveiliging als het leveren van gediplomeerde beveiligers, zijn wij per 1 september 2019 deze expertise onder de handelsnaam Securon Beveiliging gaan uitvoeren.

Beveiligingsplan- Advies beveiligingssystemen | Securon beveiliging

Beveiliging Advies op maat

Wij geven u vakkundig advies en ontwikkelen beveiligingsplannen op het gebied van zowel elektronische beveiliging als de inzet van beveiligers op locatie. Securon Beveiliging biedt beveiligingsoplossingen voor particulieren in het hoger segment cameratoezicht alsmede bedrijven en organisaties in diverse segmenten, zoals de zorg, industrie of evenementen. Dit allemaal volgens het maatwerkprincipe, aangezien iedere situatie vraagt een andere analyse en passende beveiligingsmaatregelen

Securon Beveiliging is vanzelfsprekend 24/7 bereikbaar en daarnaast bent u welkom in onze showroom om het aanbod beveiligingssystemen te bekijken of om de mogelijkheden over de door u gewenste beveiliging inzet te bespreken.