Paradox Beveiliging

High-end Alarmsystemen

De beveiligingsproducten van Paradox beveiliging zijn revolutionair in de markt en vallen in het hoge segment beveiliging. Deze high end alarmsystemen voor woningen en bedrijven bieden mensen een ongeëvenaard niveau van bescherming in hun huizen, kantoren en industriële gebouwen.

Als exclusieve distributeur van Paradox beveiliging zijn wij er trots op klanten een uitgebreide reeks Paradox alarm- en beveiligingsapparatuur te kunnen bieden, waaronder professionele HD CCTV-camera’s en decoders, bewegingsdetectoren, rookmelders en bijbehorende slimme software.

Alarmsystemen met betrouwbare software

Paradox alarmsystemen zijn ontworpen om op maat gemaakte alarmsystemen van hoge kwaliteit te bieden met zeer innovatieve functies. De producten van Paradox beveiliging zijn voorzien van betrouwbare communicatietechnologie, flexibele uitbreidingen en fantastisch uitziende bedieningspanelen, wat een ideaal beveiligingssysteem vormt voor alle huishoudelijke of commerciële installaties die tot maar liefst 32 beschermingszones vereisen. 

Geavanceerde & gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen

Elk Paradox-alarmsysteem bevat eenvoudig te volgen programmeerhandleidingen om een ​​snelle en eenvoudige installatie verder te vereenvoudigen. Daarnaast staan de productlijnen bekend om hun esthetisch verantwoorde ontwerpen. Hierdoor passen ze in vrijwel interieur en doen ze niet af aan het design van de buitengevel van uw woning of bedrijf. Securon Beveiliging kan hiermee de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke high-end beveiligingsoplossingen bieden die op de markt verkrijgbaar zijn.

Over Paradox Beveiliging

Als privébedrijf wordt Paradox beveiliging niet gedreven door winst op korte termijn en houden zij zich niet bezig met aandelenkoersen. De drijfveer van Paradox is het ontwikkelen van innovatieve producten, terwijl ze tegelijkertijd streven om aan de wensen van de klanten te voldoen en naar hun feedback luisteren.

Ieder jaar investeert Paradox beveiliging fors in hun onderzoek en ontwikkeling (R&D) afdeling. De visie is voortdurend gericht op de toekomst met als doel de beveiligingsproducten continu te verfijnen en verbeteren. Daarnaast past Paradox zich aan veranderende technologieën en nieuwe levensstandaarden aan. Het groeiende R&D-team van Paradox Innovation wordt voortdurend uitgedaagd om producten te creëren die innovatief, gebruiksvriendelijk en uniek zijn – zowel technologisch als esthetisch.

Sinds 1989 hebben deze doelen geleid tot de ontwikkeling van revolutionaire producten. Paradox beveiliging is begonnen met een indrukwekkende reeks bewegingsdetectoren waarvan de patenten tot op de dag van vandaag in de producten worden gebruikt. In 1996 introduceerde Paradox de Digiplex-serie beveiligingssystemen, met hun eigen gecodeerde uitbreidbare systeem. In 2001 hebben zij een uitgebreide reeks draadloze systemen geïntroduceerd, waaronder de bekroonde Magellan alles-in-één console.

In de afgelopen jaren is de focus geleidelijk verschoven naar softwareontwikkeling. Daarnaast hebben ze veel vooruitstrevende geavanceerde communicatiemodules en hardware geïntroduceerd in de markt.