DIENSTEN

Securon Beveiliging heeft inmiddels 35 jaar ervaring in de beveiligingsbranche en is leverancier van gerenommeerde merken in camerabeveiliging als Paradox inbraak, Hikvision IP Camera’s, ICU IP camera’s en Paxton toegangscontrole. Wij bieden geavanceerde beveiligingsoplossingen op maat, want iedere klantsituatie en te beveiligen object is uniek.

Wij kunnen u voorzien van een persoonlijk en op maat gemaakt beveiligingsplan, zodat u de best passende beveiliging voor uw situatie krijgt. Securon Beveiliging adviseert van het begin tot eind. Van het bepalen van de beste beveiligingsoplossing, het installeren door erkende installateurs, uitgebreide uitleg van de werking aan u als klant, tot aan het onderhoud van het beveiligingssysteem.

Security audits en/of risicoanalyse

Ontwikkelen integraal beveiligingsplan

Adviseren van beveiligingsmaatregelen (bouwkundig, technisch en organisatorisch)

Projectmanagement tijdens evenementen

Geven van gebruikers- en technische trainingen

Testen en controleren van technische beveiligingsinstallaties

beveiligingsoplossingen

BEDRIJFSBEVEILIGING

Als organisatie heeft u te maken met beveiligingsrisico’s, variërend van de veiligheid van uw personeel tot diefstal. Naast materiële schade van bijvoorbeeld gestolen goederen, kan er ook belangrijk bedrijfsinformatie gestolen worden. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw daarom uw bedrijf goed wilt beveiligen.

WONINGBEVEILIGING

Wist u dat als uw huis niet goed beveiligd is, een inbreker gemiddeld binnen 30 seconden uw woning kan binnendringen? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goede beveiligingsoplossingen speciaal voor woningen. In beginsel zijn sloten van hoge kwaliteit van belang, maar daarmee voorkomt u helaas nog niet alle inbraakrisico’s.

EVENEMENTENBEVEILIGING

Evenementen zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van de entertainmentindustrie. Een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement is het waarborgen van de veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel. Evenementenbeveiliging speelt hier een belangrijke rol in