Evenementen beveiliging

In Nederland bezoeken ieder jaar miljoenen mensen in alle leeftijdscategorieën één of meerdere evenementen. Dat varieert van zakelijke evenementen, sportevenementen tot muziekevenementen. Daarmee zijn evenementen uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van de entertainmentindustrie.

Een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement is het waarborgen van de veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel. Evenementenbeveiliging speelt hier een belangrijke rol in. Logischerwijs stellen veel gemeenten dan ook eisen aan de organisaties die zorg dragen voor de evenementenbeveiliging.

Op maat gemaakte evenementenbeveiliging

Securon Beveiliging biedt toonaangevende evenementenbeveiliging op maat. Wij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in evenementenbeveiliging van diverse groot- en kleinschalige evenementen. Als organisatie houdt u zich bezig met een scala aan activiteiten om het gewenste evenement neer te zetten. Op het gebied van de beveiliging kunnen wij u volledig ontzorgen.

Gastvrije beveiliging

Securon Beveiliging draagt zorg voor de beveiligingsmaatregelen op uw evenement die voldoen aan uw wensen en alle vereisten. Het creëren van een goede balans tussen beveiliging en gastvrijheid staan bij ons voorop. De beveiligers die wij inzetten zijn niet alleen getraind in gastvrijheid, maar zijn daarnaast expert in kordaat, snel en effectief optreden zodra dat noodzakelijk is.

Evenementenbeveiliging | Securon Beveiliging

Eén aanspreekpunt

Het takenpakket van de evenementenbeveiliging van Securon Beveiliging is zeer breed. Dat is ook voor u als organisatie prettig, zo heeft u namelijk slechts één aanspreekpunt voor alle beveiligingsfacetten. De belangrijkste taken zijn;

  • Toegangscontrole;
  • Bewaken van statische posities;
  • Surveilleren;
  • Service verlenen;
  • Crowd control;
  • Hulpverlening.